Skörd

Nu har sockerärtorna gjort sitt för i år. 1 kg förvällda och nu frysta blev det av dem, 1,2 kg förvällda och frysta vaxbönor. Brytbönorna får vänta till i morgon på att plockas.
Känner mig riktigt nöjd med helgen, vädret har varit skönt och Sam har varit riktigt mysig å kramig.

Dagsverk...

har idag utförts i trädgårdslandet. Köpte lavendelplantor för ett tag sedan, dessa har nu fått sin plats i trädgårdslandet och skiljer rabarber från planteringslådorna. Det blev fint men var hårt arbete för oss. Först måste all ogräs väck som fått härja i sommar, mycket kvickrot var där! Plockade undan allt som inte behövde vara framme. Skönt att kunna slappa efter detta och en härlig välbehövd dusch!

Ringträning

I kväll är det dags igen för ringträning nere på planen. Både Sam och Milton ska dit, Dino som bor bakom oss ska också dit med sin matte. Varje onsdagkväll ett tag framöver blir det liv i luckan på planen, Sam och även Milton blir alldeles till sig på vägen ner dit,  de ska ju träffa sina "klasskompisar".

Nu är hösten här....

så varför inte ta en promenad i skogen med hund och familj. Trotsar regn och rusk, traskar ut i skogen med svampkorgen. Kommer hem med "galen" hund ( sprungit lös första gången i höst) och korgen med svamp (lite gula kantareller och två fina karl johan).

RSS 2.0